Παναιτωλικόσ Ολυμπιακόσ - "Καθάρισε" ο Αβραάμ, 2-1 η ΑΕΛ τον Πανελευσινιακό - Sports - Ζορίστηκε αλλά πέρασε από το αγρίνιο ο ολυμπιακός.

Ο παναιτωλικός δεν εμπνέει σιγουριά, έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα, ενώ ταλαιπωρείται και από απουσίες. Ζορίστηκε αλλά πέρασε από το αγρίνιο ο ολυμπιακός. ✔️στιγμιότυπα superleague ✔️στιγμιότυπα europa league ✔️μεταγραφές ✔️ανάλυση παικτών ✔️quiz ✔️goal of the month ✔️βίντεο . Ο λαβωμένος παναιτωλικός, που προέρχεται από συντριβή στο πρωτάθλημα από τον άρη αλλά μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου απέναντι στην παναχαϊκή . Μελίσσας, λούι, μαλής, κορνέλιους, αντούνες, μπακαδήμας (84′ καρέλης), .

Ο λαβωμένος παναιτωλικός, που προέρχεται από συντριβή στο πρωτάθλημα από τον άρη αλλά μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου απέναντι στην παναχαϊκή . "Καθάρισε" ο Î'βραάμ, 2-1 η Î'ΕΛ τον Πανελευσινιακό - Sports
"Καθάρισε" ο Î'βραάμ, 2-1 η Î'ΕΛ τον Πανελευσινιακό - Sports from www.sport24.gr
✔️στιγμιότυπα superleague ✔️στιγμιότυπα europa league ✔️μεταγραφές ✔️ανάλυση παικτών ✔️quiz ✔️goal of the month ✔️βίντεο . Ο λαβωμένος παναιτωλικός, που προέρχεται από συντριβή στο πρωτάθλημα από τον άρη αλλά μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου απέναντι στην παναχαϊκή . Ζορίστηκε αλλά πέρασε από το αγρίνιο ο ολυμπιακός. Ο παναιτωλικός δεν εμπνέει σιγουριά, έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα, ενώ ταλαιπωρείται και από απουσίες. Μελίσσας, λούι, μαλής, κορνέλιους, αντούνες, μπακαδήμας (84′ καρέλης), .

Ο παναιτωλικός δεν εμπνέει σιγουριά, έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα, ενώ ταλαιπωρείται και από απουσίες.

Ο παναιτωλικός δεν εμπνέει σιγουριά, έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα, ενώ ταλαιπωρείται και από απουσίες. Μελίσσας, λούι, μαλής, κορνέλιους, αντούνες, μπακαδήμας (84′ καρέλης), . ✔️στιγμιότυπα superleague ✔️στιγμιότυπα europa league ✔️μεταγραφές ✔️ανάλυση παικτών ✔️quiz ✔️goal of the month ✔️βίντεο . Ο λαβωμένος παναιτωλικός, που προέρχεται από συντριβή στο πρωτάθλημα από τον άρη αλλά μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου απέναντι στην παναχαϊκή . Ζορίστηκε αλλά πέρασε από το αγρίνιο ο ολυμπιακός.

Ο λαβωμένος παναιτωλικός, που προέρχεται από συντριβή στο πρωτάθλημα από τον άρη αλλά μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου απέναντι στην παναχαϊκή . Μελίσσας, λούι, μαλής, κορνέλιους, αντούνες, μπακαδήμας (84′ καρέλης), . Ο παναιτωλικός δεν εμπνέει σιγουριά, έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα, ενώ ταλαιπωρείται και από απουσίες. ✔️στιγμιότυπα superleague ✔️στιγμιότυπα europa league ✔️μεταγραφές ✔️ανάλυση παικτών ✔️quiz ✔️goal of the month ✔️βίντεο . Ζορίστηκε αλλά πέρασε από το αγρίνιο ο ολυμπιακός.

Ζορίστηκε αλλά πέρασε από το αγρίνιο ο ολυμπιακός. "Καθάρισε" ο Î'βραάμ, 2-1 η Î'ΕΛ τον Πανελευσινιακό - Sports
"Καθάρισε" ο Î'βραάμ, 2-1 η Î'ΕΛ τον Πανελευσινιακό - Sports from www.sport24.gr
Ο λαβωμένος παναιτωλικός, που προέρχεται από συντριβή στο πρωτάθλημα από τον άρη αλλά μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου απέναντι στην παναχαϊκή . Μελίσσας, λούι, μαλής, κορνέλιους, αντούνες, μπακαδήμας (84′ καρέλης), . Ζορίστηκε αλλά πέρασε από το αγρίνιο ο ολυμπιακός. ✔️στιγμιότυπα superleague ✔️στιγμιότυπα europa league ✔️μεταγραφές ✔️ανάλυση παικτών ✔️quiz ✔️goal of the month ✔️βίντεο . Ο παναιτωλικός δεν εμπνέει σιγουριά, έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα, ενώ ταλαιπωρείται και από απουσίες.

Ο λαβωμένος παναιτωλικός, που προέρχεται από συντριβή στο πρωτάθλημα από τον άρη αλλά μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου απέναντι στην παναχαϊκή .

Ζορίστηκε αλλά πέρασε από το αγρίνιο ο ολυμπιακός. Μελίσσας, λούι, μαλής, κορνέλιους, αντούνες, μπακαδήμας (84′ καρέλης), . ✔️στιγμιότυπα superleague ✔️στιγμιότυπα europa league ✔️μεταγραφές ✔️ανάλυση παικτών ✔️quiz ✔️goal of the month ✔️βίντεο . Ο λαβωμένος παναιτωλικός, που προέρχεται από συντριβή στο πρωτάθλημα από τον άρη αλλά μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου απέναντι στην παναχαϊκή . Ο παναιτωλικός δεν εμπνέει σιγουριά, έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα, ενώ ταλαιπωρείται και από απουσίες.

✔️στιγμιότυπα superleague ✔️στιγμιότυπα europa league ✔️μεταγραφές ✔️ανάλυση παικτών ✔️quiz ✔️goal of the month ✔️βίντεο . Ο παναιτωλικός δεν εμπνέει σιγουριά, έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα, ενώ ταλαιπωρείται και από απουσίες. Μελίσσας, λούι, μαλής, κορνέλιους, αντούνες, μπακαδήμας (84′ καρέλης), . Ο λαβωμένος παναιτωλικός, που προέρχεται από συντριβή στο πρωτάθλημα από τον άρη αλλά μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου απέναντι στην παναχαϊκή . Ζορίστηκε αλλά πέρασε από το αγρίνιο ο ολυμπιακός.

Μελίσσας, λούι, μαλής, κορνέλιους, αντούνες, μπακαδήμας (84′ καρέλης), . "Καθάρισε" ο Î'βραάμ, 2-1 η Î'ΕΛ τον Πανελευσινιακό - Sports
"Καθάρισε" ο Î'βραάμ, 2-1 η Î'ΕΛ τον Πανελευσινιακό - Sports from www.sport24.gr
Ο παναιτωλικός δεν εμπνέει σιγουριά, έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα, ενώ ταλαιπωρείται και από απουσίες. ✔️στιγμιότυπα superleague ✔️στιγμιότυπα europa league ✔️μεταγραφές ✔️ανάλυση παικτών ✔️quiz ✔️goal of the month ✔️βίντεο . Ο λαβωμένος παναιτωλικός, που προέρχεται από συντριβή στο πρωτάθλημα από τον άρη αλλά μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου απέναντι στην παναχαϊκή . Μελίσσας, λούι, μαλής, κορνέλιους, αντούνες, μπακαδήμας (84′ καρέλης), . Ζορίστηκε αλλά πέρασε από το αγρίνιο ο ολυμπιακός.

Ο λαβωμένος παναιτωλικός, που προέρχεται από συντριβή στο πρωτάθλημα από τον άρη αλλά μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου απέναντι στην παναχαϊκή .

Μελίσσας, λούι, μαλής, κορνέλιους, αντούνες, μπακαδήμας (84′ καρέλης), . Ο λαβωμένος παναιτωλικός, που προέρχεται από συντριβή στο πρωτάθλημα από τον άρη αλλά μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου απέναντι στην παναχαϊκή . ✔️στιγμιότυπα superleague ✔️στιγμιότυπα europa league ✔️μεταγραφές ✔️ανάλυση παικτών ✔️quiz ✔️goal of the month ✔️βίντεο . Ζορίστηκε αλλά πέρασε από το αγρίνιο ο ολυμπιακός. Ο παναιτωλικός δεν εμπνέει σιγουριά, έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα, ενώ ταλαιπωρείται και από απουσίες.

Παναιτωλικόσ Ολυμπιακόσ - "Καθάρισε" ο Î'βραάμ, 2-1 η Î'ΕΛ τον Πανελευσινιακό - Sports - Ζορίστηκε αλλά πέρασε από το αγρίνιο ο ολυμπιακός.. ✔️στιγμιότυπα superleague ✔️στιγμιότυπα europa league ✔️μεταγραφές ✔️ανάλυση παικτών ✔️quiz ✔️goal of the month ✔️βίντεο . Ο λαβωμένος παναιτωλικός, που προέρχεται από συντριβή στο πρωτάθλημα από τον άρη αλλά μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου απέναντι στην παναχαϊκή . Ζορίστηκε αλλά πέρασε από το αγρίνιο ο ολυμπιακός. Ο παναιτωλικός δεν εμπνέει σιγουριά, έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα, ενώ ταλαιπωρείται και από απουσίες. Μελίσσας, λούι, μαλής, κορνέλιους, αντούνες, μπακαδήμας (84′ καρέλης), .